Languages
  • Suomi
    • English

Ohjelmistokehittäjä! Lopeta paperityöt!

Kevytyrittäjät tekemässä iloisesti töitä

Koodarin ei kannata stressata kirjanpidosta – se hoituu Ninjoun kautta kiinteällä kuukausimaksulla, kuten myös muut kevytyrittäjän paperityöt, jotka laskuttamiseen ja palkanmaksuun liittyvät.

Kevytyrittäjänä toimivan ohjelmistokehittäjän kannattaa valita nopea, joustava ja helppo laskutusratkaisu, jossa palvelu mukautuu asiakkaan mukaan eikä toisin päin. Näin sinun aikaasi jää muuhun tärkeämpään tekemiseen ja säästyt puuduttavalta paperityöltä.

Kumpi sopii ohjelmistokehittäjälle paremmin – palveluprosentti 3,9 % vai kiinteä kuukausimaksu?

Kevytyrittäjä palveluprosentilla?

Ninjoun palveluprosentti on markkinoiden edullisimpia ja se sisältää kaiken palkanmaksuun liittyvän lakisääteiset velvollisuudet palkkakuitteja myöten. Jos kevytyrittäjyys on sinulle vain pientä sivutuloa, saattaa palveluprosenttiin pohjautuva mallimme toimia parhaiten.

Kevytyrittäjä kuukausimaksulla?

Jos laskutat suuria summia kuukaudessa, suurlaskuttajille tarjoamamme kiinteä kuukausimaksu saattaa tulla sinulle palveluprosenttia edullisemmaksi.

Kuukausimaksun etuna on, että voit ennakoida laskutukseen liittyviä säännöllisiä kulujasi helpommin eivätkä ne heilahda suuntaan tai toiseen, tienasitpa kuinka paljon tahansa.

Ninjou Oy tarjoaa suurlaskuttajille palvelunsa kiinteään kuukausihintaan, alkaen vain 69 € / kk. Palvelumaksu sisältää mm vastuuvakutuuksen, joka on välttämätön esimerkiksi ohjelmistonkehitykseen liittyvässä konsultoinnissa. Kysy lisää asiakaspalvelustamme laskutus@ninjou.fi .

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Meille tärkeintä on, että löydät itsellesi parhaiten sopivan mallin. Olivatpa tulosi suuria tai pieniä, Ninjou tarjoaa markkinoiden kilpailukykyisimmän ratkaisun.

Kysy tarjous ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme laskutus@ninjou.fi .