Mikä kevyttyöntekijä???

Ihminen on vapaa keskittymään työhönsä, ninjou hoitaa byrokratian

Kevyttyöntekijä ei ole virallinen nimitys, mutta Ninjoulla se tarkoittaa työsuhteessa tehtävää keikkatyötä tai pidempiaikasta työskentelyä, jossa itsenäisen työntekijän ei tarvitse murehtia mistään yrittämiseen liittyvistä velvoitteista. Sinulla on automaattisesti voimassa eläkevakuutus ja kaikki työsuhteeseen liittyvät velvoitteet hoidetaan työehtosopimusten ja lainsäädännön mukaisesti.

Homma toimii suurin piirtein näin:

  • Sinulla on tiedossa työ, mutta työhön ei hyväksytä yrittäjiä.
  • Rekisteröidyt Ninjoulle ja kerrot meille, mitä, missä ja milloin voitaisiin tehdä työtä. Teemme työsopimuksen kanssasi.
  • Ninjou on asiakkaaseen yhteydessä, tarkistaa laskutuksen, sinä teet työsi ja saat palkan.

Et siis ole yrittäjä, vaan työntekijä. Voit kuitenkin toimia itsenäisesti ja etsiä työtilaisuuksia, joihin otetaan työntekijöitä. Pystyt vaikuttamaan palkkaasi ja Ninjoun palvelun hinta asiakkaallesi varmasti oikea ja todennäköisesti aina edullisempi, kuin muut vastaavat palvelut.

Ota meihin yhteyttä chattaamalla sivun oikeassa alareunasta, soittamalla tai lähettämällä viestiä (WhatsAppilla, Telegrammilla, Signalilla, iMessagella tai tekstiviestillä) numeroon +358 45 679 08 09 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen laskutus@ninjou.fi .

Lue myös Ninjoun blogin muut artikkelit.