Rakennusala ja Ninjou

Monet rakennusalan ammattilaiset tekevät töitä niin, että työvaatteet likaantuvat

Ninjoun kevyttyöntekijänä voit mennä minne tahansa rakennusalan työmaalle huoletta. Voit tehdä lähes mitä tahansa rakennusalan ammattityötä, lukuun ottamatta esim. LVI- tai sähköalan töitä. Olet täysin vakuutettu vastuuvakuutuksesta tapaturmavakuutukseen. Ninjou kuuluu luonnollisesti Vastuu Groupin "Luotettava Kumppani"-palveluun*, jolloin asiakkaan on helppo todeta tilaajavastuun mukaisten velvoitteiden tila.

Ninjou tarjoaa työsuhteisen rakennusalan keikan tai pidemmän työrupeaman pitkälti sinun ehdoillasi. Toimimme asiakkaalle työnvälittäjänä ja sinulle työnantajana. Asiakas valvoo ja opastaa sinun työtäsi, me hoidamme kaiken hallinnolliset työnantajavelvoitteet työterveyden järjestämisestä eläkemaksuihin ja sairaslomiin asti. Sinun palkkasi on rakennusalan TES:n mukainen. Palkka tulee nopeasti, käytännössä yleensä samana arkipäivänä, kun saamme työilmoituksen sinulta.

Jos sinulta peruuntuvat työt tapaturman vuoksi, saat tapaturmapäivärahaa. Jos sairastut, etkä pääse sovittuun työvuoroon, me maksamme sairausajan palkan 10 päivään asti ja siitä eteenpäin asiaa käsitteleen Kela.

*Luotettava Kumppani - tilaajavastuu.fi-linkki