Ninjou ja kevyttyöntekijän tapaturmavakuutus

Hevonen pudottaa Ninjoun työntekijän selästään, onneksi tapaturmavakuutus tuo ansioturvaa ja korvaa hoidon.

Ninjoun kevyttyöntekijänä olet työsuhteessa ja meidän vastuullamme on järjestää työntekijöiden tapaturmavakuutus oli kyseessä sitten yksi määräaikainen keikkatyö tai pidempi työsuhde. Vakuutuksemme on voimassa Lähitapiolassa.

Vakuutusturva sisältää mm.

  • Ansionmenetyskorvaukset: Työtapaturmavakuutuksesta maksetaan päivärahaa työkyvyttömyyden ajalta enintään vuoden ajan. Jos työkyvyttömyys jatkuu yli vuoden, maksetaan tapaturmaeläkettä, joka on 85 % vuosityöansiosta (65 vuoden iästä alkaen 70 %). Ammatillisen kuntoutuksen ajalta maksetaan kuntoutusrahaa.
  • Sairaanhoitokulut: Vakuutus kattaa tapaturman hoitokulut, kuten lääkärin määräämät lääkkeet, sairaalan hoitopäivämaksut, lääkärin palkkiot ja välttämättömät matkakustannukset.
  • Perhe-eläke: Jos työntekijä menehtyy tapaturman seurauksena, hänen perheelleen maksetaan perhe-eläkettä. Tämä korvaus voi olla enintään 70 % vuosityöansiosta, ja se voidaan maksaa aviopuolisolle, lapsille ja tietyissä tapauksissa myös avopuolisolle.
  • Ammatillinen kuntoutus: Mahdollisuus kuntoutukseen, joka tukee työntekijän paluuta työelämään tapaturman jälkeen.

Nämä kattavat eri tilanteet ja varmistavat työntekijöiden toimeentulon ja hoidon tapaturman sattuessa, mikä edistää nopeaa toipumista ja paluuta työelämään.

Tutustu aiheeseen myös LähiTapiolan sivuilla.